MC-Udlejning

Afhentning/returnering

Motorcyklen skal afhentes på adressen Bodernevej 19, 3720 Aakirkeby. Motorcyklen skal returneres samme sted.
(Medmindre andet er aftalt.)

Leje af hjelm

Hjelm pr. døgn kr. 50,- DKK

Reservation

Ved reservation betales én dags leje via mobil pay og restbeløbet betales ved lejeperiodens start. Leje af hjelm og øvrigt udstyr betales på dagen.

Leje-betingelser

Udlejningen af motorcykler er betinget af gyldigt kørekort til motorcykel. Lejen er inkl. 1.000 km. pr. uge. Herefter beregnes 1 kr. pr. kørt km. ekskl. benzin. Motorcyklen udleveres fuldtanket og skal afleveres igen med fuld tank. For manglende benzin, afregnes 15 Dkr. pr. liter.

Forsikring

Motorcyklen er kaskoforsikret. Selvrisiko ved skade eller tyveri er kr. 5.000,- Ved skrammer eller ridser beregnes selvrisiko - så pas på motorcyklen, som om det var din egen!
Inden udlevering af motorcyklen skal den fulde leje betales. Selvrisikoen betales ligeledes inden udlevering. Motorcyklen skal altid låses med styrlås, samt med den medfølgende lås (skive eller bøjle).

Yamaha Tricity

"Yamaha Tricity Love the way I move"

En oplevelse at se Bornholm fra tre hjul, super nem at køre ideel til Bornholm 

Tricity er udstyret med et kompakt 3-hjulet stel og er et let by køretøj, hvis brugervenlige funktioner hjælper nye kørere. 

Den innovative Tricity drives af en 125 cc motor og tilbyder adræthed, der minder om en scooter, kombineret med den følelse af stabilitet, der kommer af at have 3 hjul, og giver dig kontrollen tilbage. ABS bremser. 

Leje pr. døgn 400,- DKK

Tlf: +45 56 97 50 82
Mob: +45 20 42 50 82
mail@hesthavens.dk